Workshop bollenveld abstraheren

Hyacintenkwekerij klein

Workshop Abstraheren

In het kader van de tentoonstelling ‘Naar de bollen’ over de schilder Anton Koster organiseert Museum De Zwarte Tulp de workshop Bollenveld abstraheren.

Beeldend kunstenaar Janine Neutenboom heeft vooraf aan de workshop in haar atelier verschillende kleuren papier voor de deelnemers voorbereidt. Met dit papier ga je een abstracte versie van een Koster schilderij maken. Je leert gebruik te maken van slimme trucjes om de lijnen van het voorbeeld over te nemen. Met grote vlakken zet u het werk neer, de details volgen later. Janine Neutenboom begeleidt je in dit proces en geeft advies over kleurgebruik en compositie. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan nu op!

De workshop wordt gegeven op zaterdag 17 februari om 12.30 – 16.30 uur. Kosten: €50,- p.p. (de prijs is inclusief entree van het museum, de materialen, koffie/thee en iets lekkers). De museumkaart geeft geen korting op de workshop. Aanmelden: info@museumdezwartetulp.nl