Bollenstreek Biënnale 2018

ONVERBLOEMD

Museum De Zwarte Tulp roept kunstenaars uit de Duin- en Bollenstreek op voor deelname aan de ‘Bollenstreek Biënnale 2018: ONVERBLOEMD’, van 8 september t/m 18 november 2018 in Museum De Zwarte Tulp.

Inschrijven doe je vóór 1 maart door een link naar je website en recente foto’s van je werk op te sturen naar: info@museumdezwartetulp.nl onder vermelding van je naam en ‘Bollenstreek Biënnale 2018’. Alle disciplines zijn mogelijk.

Uit de aanmeldingen maken gastconservator Sietske van Zanten, conservator Lisser Art Museum en Sabine Huls, directeur-conservator Museum De Zwarte Tulp, een selectie.

Ben jij één van de geselecteerde kunstenaars dan wordt je eind maart 2018 uitgenodigd voor een kennismaking, rondleiding door de tentoonstellingsruimte en het maken van een of meerdere beeldende kunstwerken naar aanleiding van het thema ‘ONVERBLOEMD’.

Gedurende de tentoonstellingsperiode kunnen bezoekers een stem uitbrengen voor het beste werk. De winnaar van de publieksprijs wordt tijdens de laatste dag van de Nationale Kunstweek 2018 op 18 november bekend gemaakt.

We kijken uit naar je aanmelding!